עוגת מוס שוקולד

עודכן ב: 17 ינו 2019



רכיבים לתחתית:

½ כוס קוקוס טחון מיובש

½ כוס אגוזי מלך טבעיים (לא קלוי)

¼ כוס שקדים טבעיים (לא קלוי)

12 תמרים מג'הול

2 כפות אבקת קקאו נא

רכיבים למוס:

¾ כוס קרם קוקוס

¼ כוס אבקת קקאו נא

⅓ כוס סילאן ללא תוספת סוכר

1 אבוקדו בשל

1 בננה בשלה

2 כפות חמאת שקדים

4 כפות *שוקולד מומס של טעם הבריאות.

הוראות הכנה:

תחתית: לטחון במעבד מזון למרקם גס ולהקפיא כשעה.

מוס: לערבב בבלנדר למרקם של מוס, לכסות את התחתית ולשטח את המוס. להקפיא את העוגה לילה שלם.

להוציא מהמקפיא כחצי שעה לפני הגשה.

אופציונלי: לקשט את העוגה בפירות חתוכים מעל.

*ראה מתכון פרליני שוקולד של טעם הבריאות.

31 צפיות