שוקולד טעם הבריאות

עודכן ב: 17 ינו 2019




מצרכים:

½ כוס חמאת קקאו 75 גרם

1 כוס עיסת קקאו 125 גרם

בין ⅓(75 מ"ל) ל¼ (50 מ"ל) כוס מייפל

הוראות הכנה:

הרתיחו מים בבן מרי וכבו את האש.

להמיס בבן מרי את את חמאת קקאו, להוסיף את המייפל, ו

לבסוף את עיסת הקקאו ולערבב עד למרקם חלק.

להעביר בעזרת כף את השוקולד המומס לתבנית סיליקון ולמקפיא לחצי שעה ולאחר מכן לשמור במקרר.

* ניתן להוסיף שבבי שקדים, גוג'יס בריס, פקאן, מקה וכ ו'.

בתאבון

29 צפיות