טפיוקה רימונים

עודכן ב: 17 ינו 2019



מצרכים: 1/2 כוס פניני טפיוקה 3 כוסות מים 2 כפות סוכר קוקוס כוס וחצי מיץ רימונים טבעי 1/4 כוס מיץ תפוזים להגשה: קרם קוקוס/נוזל קוקוס, גרגרי רימונים. הוראות הכנה: מרתיחים את המים ומוסיפים להם את הפניני טפיוקה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה ומערבבים כל הזמן בכדי למנוע הידבקות. מבשלים במשך 25-35 דקות עד שהפנינים גדולות ושקופות לחלוטין. מוסיפים תוך כדי בישול את הסוכר קוקוס עד שהוא נמס. מורידים מהאש ומצננים את הטפיוקה. מוסיפים את מיץ הרימון ומיץ התפוזים, מערבבים ומעבירים ללילה במקרר. בבוקר מערבבים שוב (אם חסר לכם מתיקות ניתן להוסיף דבש או מייפל לא להפריז 😉), מגישים קר בכוסות בינוניות, מוסיפים מעל 2 כפות קרם קוקוס ואת גרגרי הרימון וזהו - תערבבו ותהנו.




4 צפיות