פונדו שוקולד עם פרות טריים


מצרכים:

½ כוס חמאת קקאו 75 גרם

1 כוס עיסת קקאו 125 גרם

בין ⅓(75 מ"ל) ל¼ (50 מ"ל) כוס מייפל

לטבילה: תותים, בננות חתוכות או כל פרי שתרצו.

הוראות הכנה:

הרתיחו מים בבן מארי וכבו את האש.

להמיס בבן מארי את החמאת קקאו, להוסיף את המייפל,

ולבסוף את עיסת הקקאו ולערבב עד למרקם חלק.

ניתן לטבול את הפירות בפונדו ישירות מסיר או לעביר לכלי פונדו מיוחד ששומר על הפונדו חם על אש קטנה מאוד (מעל נר).


6 צפיות