עוגת מוס שוקולד ותות


מצרכים לתחתית העוגה:

1/4 1 כוס פקאן טבעי.

7 תמרים מזן מג'הול.

1 כפית קינמון טחון.

1/4 כוס גוג'י בריס.

2 כפות שבבי קקאו (ניבס).

הוראות הכנה לתחתית:

השרו את התמרים במים ל3 דקות וסננו. העבירו את התמרים ואת שאר המרכיבים למעבד מזון וערבבו עד למרקם גס. הדקו את הבצק לתוך תבנית עגולה בקוטר 24. העבירו למקפיא לכ-30 דקות.


מצרכים למוס שוקולד:

1/2 1 כוס קשיו טבעי מושרה ל-4 שעות.

10 תמרים מזן מג'הול.

1/2 כוס אבקת קקאו נא.

1/2 1 בננה.

3 כפות חמאת שקדים.

1/2 1 כוס מים.

הוראות הכנה למוס שוקולד:

העבירו את כל המצרכים לבלנדר וטחנו עד למרקם של מוס. מיזגו את המוס על התחתית והקפיאו למשך 4 שעות.

מצרכים למוס תות:

3/4 כוס קשיו טבעי מושרה ל-4 שעות

5 כפות סוכר קוקוס.

12 תותים טריים.

2 בננות.

3 כפות חמאת שקדים.

30 גרם חמאת קקאו.

כף גוג'י בריס.

1/2 כפית תמצית וניל טבעית.

הוראות הכנה למוס תות:

המיסו בבן מארי את החמאת קקאו ותעבירו לבלנדר עם שאר המצרכים לבלנדר וטחנו עד למרקם של מוס. מיזגו את המוס על המוס שוקולד והקפיאו למשך 4 שעות.


להגשה העבירו את העוגה למקרר לכ-30 דקות וקשטו עם תותים טריים





6 צפיות