עוגת גלידה שקדים ופירות יער



מצרכים לתחתית

½ כוס שיבולת שועל עבה

½ כוס פקאן

6 תמרים מג'הול

קורט מלח

מצרכים למילוי

5 תמרים מג'הול (120 גרם)

¾ כוס חמאת שקדים

¾ כוס חלב שקדים

1 כפית מיץ לימון טבעי

1 כפית תמצית וניל טבעית

½ כוס פירות יער קפואות

1כף סוכר קוקוס

הוראות הכנה:

לתחתית: שמים את המצרכים במעבד מזון, טוחנים בפולסים עד למרקם גס.

מעבירים את הבצק לתבנית אינגליש קייק ומשטחים.

למילוי: לטחון את כל המרכיבים עד לבלילה חלקה מלבד הפירות יער וסוכר קוקוס, שפכו את הבלילה על התחתית, העבירו למקפיא ללילה שלם להתייצבות.

*מומלץ להוציא את העוגה מהמקפיא כ10 דקות לפני הגשה.

את פירות היער יש לשים על מחבת חמה עם כף סוכר קוקוס, ולאחר מכן לקשט את העוגה לפני ההגשה.



5 צפיות