עוגיות שיבולת שועל ובננה

עודכן ב: 17 ינו 2019


רכיבים: 15 עוגיות

150 גרם שיבולת שועל דקה

1 כף פתיתי קוקוס מיובשים

3 בננות בשלות

2 כפות חמוציות ללא סוכר/צימוקים

1 כפית שמן קוקוס בכבישה קרה

1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה: לרסק את הבננות בקערה, לאחר מכן להוסיף את שאר המרכיבים עד למרקם אחיד.

להעביר בעזרת כף וליצור עיגולים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.

להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ולאפות במשך 20 דקות.

ניתן לשדרג לבחירתכם את העוגיות בציפוי שוקולד.

רכיבים לציפוי שוקולד:

60 גרם עיסת קקאו

30 גרם חמאת קקאו

כפית חמאת שקדים

40 מ"ל מייפל

הוראות הכנה:

להמיס בבן מרי את חמאת הקקאו, עיסת הקקאו וחמאת השקדים, לערבב עד למרקם חלק. לאחר מכן להוסיף את המייפל ולבחוש היטב. להעביר את השוקולד להצטננות לכלי אחר במשך 5-10 דקות ולצפות את העוגיות בעזרת מזלג. העבירו למגש עם נייר אפיה והכניסו למקרר למשך 30 דקות להתייצבות.

בתאבון!



49 צפיות