עוגת שיבולת שועל תפוח וקינמון

עודכן ב: 17 ינו 2019


רכיבים: 2 כוסות שיבולת שועל דק 1 כפית אבקת אפיה עדיף אורגנית כף וחצי קינמון טחון 1/2 כפית מלח 1/2 כוס אגוזיי מלך או פקאן טבעיים 90 מ"ל מייפל כוס וחצי חלב שיבולת שועל ללא תוספת סוכר 2 כפיות תמצית וניל טבעי 5 כפות רסק תפוחים 2 כפות שמן קוקוס 3 תפוחים טריים מקולפים אפשר ירוקים או אדומים. הוראות הכנה: מערבבים בקערה את השיבולת שועל, אבקת אפייה, קינמון, מלח ואגוזים ומוסיפים את חלב שיבולת השועל. בקערה נפרדת מערבבים תמצית וניל, רסק תפוחים, שמן קוקוס, מייפל. מערבבים בין שני התערובות עד שנוצרת בלילה אחידה, חותכים את התפוחים דק דק מערבבים יחד עם הבלילה, ויוצקים לתבנית בערך בגודל 23x28 מפזרים אבקת קינמון מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים למשך 35 דקות. מומלץ ביותר לאכול את העוגה פושרת. בתאבון!

41 צפיות