חטיף סניקרס

עודכן ב: 17 ינו 2019



בסיס אגוזי קשיו:

כוס קשיו טבעי מושרה במים ללילה.

שני שליש כוס נוזל קוקוס.

שתי כפות מייפל טבעי .

חצי כפית תמצית וניל.

⅔ כוס קמח שקדים.

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם אחיד.

להשטיח את המסה בתבנית לגובה של כסנטימטר אחד ולהקפיא שעתיים.

קרם קרמל בוטנים:

12 תמרים מג׳הול.

רבע כוס חמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר.

90 מ״ל נוזל קוקוס.

קורט מלח.

חצי כוס בוטנים טבעיים קצוצים.

טוחנים את כל המרכיבים מלבד הבוטנים במעבד מזון עד למרקם אחיד.

משטחים את המסה על הקשיו הקפוא, מפזרים את הבוטנים הקצוצים מעל ומדביקים בלחיצה, ומכניסים למקפיא לשעה נוספת.

לאחר הקפאה להוציא את המסה מהתבנית ולחתוך למלבנים אישיים.

ציפוי שוקולד:

*ראה מתכון שוקולד של טעם הבריאות.

טובלים את המלבנים בשוקולד המומס, מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומחזירים למקפיא.

לשמור בכלי אטום במקפיא. לפני הגשה הפשירו את הסניקרס בחוץ בין 5-10 דקות.

בתיאבון!

54 צפיות