בלינצ'ס טבעוני עם מילוי קרם פירות יער

עודכן ב: 17 ינו 2019


רכיבים לבלינצ׳ס:

2 כוסות קמח כוסמין מלא.

2.5 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר.

3 כפות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר.

1 כפית חומץ תפוחים.

1 כף סוכר קוקוס.

3 כפות שמן קוקוס .

רכיבים למלית:

2 כוסות אגוזי קשיו טבעי מושרה ל 4 שעות .

½ כוס מיקס פירות יער שהופשרו לפני .

4 כפות מייפל .

⅔ כוס חלב שקדים ביתי או קנוי ללא תוספת סוכר .

⅓ כוס תה פירות יער קר משקית תה.

רכיבים לקישוט:

חבילת שוקולד מריר איכותי או עבודת יד 70% קקאו לפחות .

חופן דובדבנים טריים.

אופן הכנה:

מלית:

מכניסים את כל הרכיבים לבלנדר, טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

בלינצ׳ס:

טורפים היטב את כל הרכיבים של הבלינצ׳ס לבלילה אחידה, חוץ מהשמן קוקוס. מחממים היטב מחבת ומשמנים עם שמן קוקוס. יוצקים את הבלילה ומפזרים בצורה אחידה על פני המחבת לשכבה דקה. ברגע שמתחילות להופיע בועות אפשר להפוך צד עד להזהבה.

מצננים את הבלינצ׳ס לטמפרטורת החדר.

מורחים שכבה אחידה של המלית, מוסיפים חתיכות דובדבן טרי ומגלגלים. ממיסים את השוקולד בבן מארי ומזלפים מעל.

9 צפיות